Menue

TREND husbilar

En perfekt start

Nya Trend är perfekt för alla som gärna reser sportigt – och till ett attraktivt pris. Den övertygar med sitt stilrena utförande, perfekta kvalitet från Allgäu och många ovanliga utrustningsdetaljer. Hit hör exempelvis den rötsäkra Lifetime-Smart-golvkonstruktionen.

För maximal flexibilitet kan Trend-modellerna fås med en rad olika bäddar. De delintegrerade modellerna kan som tillval fås med en uppfällbar bädd. På de integrerade husbilarna är den standard. Med denna lösning får du en extra bädd i en handvändning. Alkovmodellerna har upp till sex godkända sittplatser (tillval) och lika många bäddar.

Trend Delintegrerad Video

Fördelar med Trend

 • Toppförhållande mellan pris och kvalitet
 • Alla delintegrerade modeller kan fås med uppfällbar bädd
 • Påbyggnad i hög kvalitet med glasfiberförstärkt tak och golvkonstruktionen Lifetime-Smart (T och I)
 • Högt kylskåp på 142 l med stort frysfack
 • 70 cm bred ingångsdörr och elstyrt trappsteg
 • Stort bakre garage som oftast är lämpligt för elcykel
 • Stora lastviktsreserver trots godkännande för fyra personer vid en totalvikt på 3,5 ton
  (alkovmodellerna kan på begäran fås med godkännande för sex personer)er)

Inredning

 • T 6717 Virginia Eiche | Sporty: Standard i Trend-modellerna är en barsittgrupp med sidomonterat bord som enkelt kan förlängas med en iläggsdel. Praktiskt: 230 V-uttaget i fotutrymmet eller direkt under överskåpet.
  T 6717 Virginia Eiche | Sporty
 • Den klassiska dinette-sittgruppen kan användas utan att förar- och passagerarstolen svängs bakåt. Den kan dessutom förvandlas till en bekväm bädd för upp till två personer.
 • Topaz Apfel | Sahara: Trädekoren Topaz Apfel ger interiören ett varmt, hemtrevligt intryck. Inredningen Sahara matchar på ett elegant sätt och är mycket tåligt mot smuts tack vare sin mikrofiberyta (Topaz Apfel och Sahara är alternativ utrustning u
 • T 6767 Virginia Eiche | Unique: G enom att avstå från ytterligare en fast bädd kunde vi skapa en interiör som känns rymlig och öppen. Stort badrum som sträcker sig över hela fordonsbredden och en lika generös L-sittgrupp.
 • Virginia Eiche | Unique: Dekoren Virginia Eiche utmärker sig genom moderna, raka linjer och kompletteras perfekt av inredningen Uniques svala ytor med ljusa och mörka kontrastfärger. (Bilden visar tillvalet L-formad sittgrupp)
 • Påkostad interiör med alla fördelar som integrerade husbilar erbjuder: Sittgruppen kan användas även då den uppfällbara bädden är nedsänkt (på bilden visas tillvalet L-sittgrupp)
 • Modern interiördesign av högsta klass och perfekt anpassad till familjer – isofix-fästen för bilbarnstolar i sittgruppen fås som tillval.
 • T 7057 DBM: Queensbäddar är lätta att ta sig upp i från tre sidor. På så sätt kan du kliva upp utan att väcka personen bredvid dig. 49
 • Elektrisk uppfällbar bädd i Trend for Sweden T-modeller. Beroende på modellen innebär det en eller två extra sovplatser som blir tillgängliga med en knapptryckning!
 • Det L-formade köket har både arbetsytor och gott om förvaringsutrymme
 • Lådorna går på hjul och stängs mjukt och tyst tack vare Softclose-tekniken.
 • I vissa modeller kan duschkabinen och toalettutrymmet kombineras till ett stort badrum som sträcker sig över hela fordonsbredden

Standardinredningar

Trädekor

Virginia Eiche

Topaz Apfel (alternativ dekor utan pristillägg, endast för T och I)

Bodelsmiljö

Sporty

Unique

Sahara

Mervärde

Inre standardutrustning

Den indirekta belysningen skapar en underbart mysig stämning på kvällen (ingår i Trend for Sweden)

Barnsäker: Isofix-fästen för bilbarnstolar finns som tillval!

Praktiskt: Stuvfack vid ingången (beroende på modell)

Här visas viktig fordonsinformation på ett överskådligt sätt

Många 230 V-uttag i bodelen och det bakre lastutrymmet

De stora takluckorna i klarglas (Mini-Heki) släpper in ljus och luft i fordonet

Genomtänkt: Belysning och 230 V-uttag i det bakre lastutrymmet

Yttre standardutrustning

Motståndskraftigt glasfibertak ger bra skydd mot hagel

Res säkert med ESP och viktiga förarassistanssystem som standard.

70 cm bred ingångsdörr med elstyrt trappsteg! Fönster och centrallås ingår i Trend for Sweden

Lågbyggt, bredspårigt Fiat-chassi för säkra köregenskaper (alkovmodellerna har ledchassi).

Markant bakljushållare

Rötsäker golvkonstruktion klädd med en stabil platta av glasfiberförstärkt plast (utom...

Garagen i bak vid EB-modellerna är extra hög och lastbar från båda sidor

Miljövänlig och kraftfull: Modern EURO-6 motor (2,3 l, 96 kW/130 hk).

Delintegrerad

TREND Delintegrerad

Det lågbyggda, bredspåriga Fiat-chassit (standard) ger Trend T utmärkta köregenskaper. Detta sportiga intryck understryks också av den dynamiska kupan på förarhytten (på begäran med stort, uppställbart fönster) och den moderna designen. Det som främst utmärker Trend är dock funktionaliteten.

Den är utrustad med Dethleffs sänkta bakparti som standard och erbjuder därför ett stort bakre garage med en höjd på upp till 115 cm och luckor på vänster och höger sida.

Den ovanligt breda bodelsdörren med sina 70 cm ger extra hög komfort.

Integrerad

TREND Integrerad

Upplev storslagna resor till ett förmånligt pris – med Trend integrerade husbilar. Dessa modeller har all utrustning som kännetecknar Dethleffs framgångsrika serie och den karaktär som präglar äkta integrerade husbilar: En fascinerande reseupplevelse tack vare en gigantisk panoramavindruta, generösa utrymmen i förarhytten och inte minst den uppfällbara, standardmonterade bädden med enastående sovkomfort och en underbart stor liggyta på hela 196 x 150 cm.

Aldrig tidigare var insteget i kungsklassen så enkelt!

Alkov

TREND Alkov

Trend alkovmodeller är det perfekta resesällskapet för alla som gärna tar med sig mycket bagage. Här finns plats för både husgeråd och sportutrustning. Alla skrymmande saker läggs i det stora bakre garaget.

På A 5887 kan den undre våningsbädden fällas upp och i stället skapa plats för ett förvaringsutrymme som nästan går från golv till tak.

Och det bästa av allt – alla kan följa med på resan! Trots en tillåten totalvikt på 3,5 ton är fordonet godkänt för sex personer.