Menue
eye trendA for sweden
Kampanjmodell 2020
Vilka planer har du?
Vilka planer har du?
Teaser Dethleffs Webshop
Welcome to the new Dethleffs Webshop
Allt om Husvagn & Campings första intryck av Dethleffs Pulse
Allt om Husvagn & Campings första intryck av Dethleffs Pulse
SE Teaser Video-Trend
Husbil & Husvagn har filmat Dethleffs Trend Edition
news 900x600
Vis alla news

Enkelt insteg: Med Dethleffs nya Trend Edition

Trend tillhör bästsäljarna i Dethleffs husbilsprogram. Tack vare priset och prestandan för pengarna har den avancerat till att bli en riktig vän för många campingfamiljer. Den övertygar med sin konstruktion och kvalitet samt många utrustningsegenskaper, som är allt annat än självklara i denna prisklass. Trend Edition, som Dethleffs för första gången presenterar på Caravan Salon i Düsseldorf, kommer att jämna vägen ytterligare in i Dethleffs värld. Denna specialedition kommer med sina tre planlösningar att bli det nya föredömet för instegsmodellen i produktfamiljen från husvagns- och husbilstillverkaren från Allgäu. Tre av de mest omtyckta planlösningarna som halvintegrerade, fullspäckade med en omfattande standardutrustning i serien, till ett oslagbart pris-prestanda förhållande, det är vad Dethleffs nya familjemedlem kan utlova.

Den husbilsnykomling kommer med denna edition, tack vare den enkla fordonskonfigurationen, underlätta steget in i Dethleffs värld ännu mer. Det gör Trend Edition tack vare en omfattande standardutrustning, som redan innehåller allt som ett campinghjärta kan begära, det innebär alltså alla Dethleffs varumärkesvärden och -styrkor. Men naturligtvis också för de produktanspråk som Dethleffs står för: tillförlitlighet och en service som har fått ett flertal utmärkelser. Två saker som är viktigt speciellt för nybörjaren och eftersom det innebär trygghet. Koncentrationen på de komponenter som är viktigast för campingen i tre planlösningar och ett översiktligt, utvalt utbud av tillvalsutrustning är nyckeln till det oslagbara pris-prestanda förhållandet. Så kan Trend Edition i den mest grundläggande varianten erbjudas till ett pris av 619.000 SEK.

Detaljer

“Vi vill med denna specialedition kunna erbjuda nykomlingar i vår bransch ett attraktivt alternativ, för att kunna starta sitt campingliv med ett etablerat och tillförlitligt varumärke med ett heltäckande servicenät”, förklarar produktchef Florian Pietrzak som mål och avsikt med specialeditionen. “Vi har därför koncentrat oss på den främsta bästsäljar-planlösningen och en halvintegrerad konstruktion. Genom att reducera antal alternativ och genom den omfattande standardutrustningen har vi lyckats uppnå ett pris-prestanda förhållande, som verkligen är förstklassigt och som gör det riktigt attraktivt att kliva in i Dethleffs värld”, tillägger Pietrzak.

Trend Edition finns därför – i motsats till Trend – endast som halvintegrerad i vitt som exteriörfärg, den moderna trädesignen Rosario Cherry och med en rumsmiljö helt anpassad till den, men självklart med all komfort och alla säkerhetskomponenter, som gör just denna serie till en bästsäljare. Till detta räknas exempelvis soft-close överskåpsluckor, 7-zonsmadrasser av klimatreglerande material, den 70 cm breda entrédörren, GKF-taket, ett överspänningsskydd för elektroblocket (EBL), taksäng som tillval, kök med stort kylskåp inklusive frysfack, spis med tre plattor och stora utdragbara lådor.

Till den utökade standardutrustningen i Trend Edition finns dessutom L-sittgrupp, farthållare, centrallås, fönster i takluckan, förtältslampa, LED-varselljus, möjlighet att kunna förvandla en enkelsäng till dubbelsäng, två praktiska garageluckor, läderratt och växelknapp på ratten, kromringar på instrumentbrädan samt en panoramataklucka i boytan. Som tillval kan Trend Edition även beställas med snygga ramfönster. Till fördel för priset är listan av tillvalsutrustning kortare jämfört med Trend. “Den som inte vill avstå från speciella komponenter, som exempelvis vattenburen värme, ett extra batteri eller en dubbelsäng som kan ställas in i höjdled, kan titta lite på ‘vanliga’ Trend”, tillägger Pietrzak.

Planlösningar

Trend Edition finns i tre olika planlösningar. Den minsta i sällskapet med under sju meters längd är T 6717 EB, ett fordon med enkelsängar och svängt badrum för att utnyttja utrymmet maximalt. Dessutom finns Trend Edition som queensängsvariant T 7051 DBM och enkelsängsmodell T 7051 EB. Båda planlösningarna är 7,40 m långa och har ett badrum och separat dusch, som kan avskiljas från främre utrymmet med en dörr. Trend Edition erbjuds som standard med Fiat-chassi och 120 hk.