Menue
eye trendA for sweden
Kampanjmodell 2020
Vilka planer har du?
Vilka planer har du?
Teaser Dethleffs Webshop
Welcome to the new Dethleffs Webshop
Allt om Husvagn & Campings första intryck av Dethleffs Pulse
Allt om Husvagn & Campings första intryck av Dethleffs Pulse
SE Teaser Video-Trend
Husbil & Husvagn har filmat Dethleffs Trend Edition
news 900x600
Vis alla news

Nya Trend T och I får tillökning

Till CMT-mässan får de omarbetade integrerade och delintegrerade Trend-modellerna tillökning med Trend T och I 6617 EB modellåret 2019. Den här planlösningen känner Dethleffs-entusiaster redan till från modellserien Globebus. Det rör sig om en populär, kompakt enkelbäddsplanlösning med 696 cm totallängd, under 3,5 ton totalvikt och ett rymligt garage. Den generösa lastkapaciteten gör att man får plats med diverse skymmande semestersaker. Tack vare den större storleken på Trend-påbyggnaden blir planlösningens generösa känsla av utrymme ännu tydligare. Jämfört med Trend T/I 6717 EB, även det en enkelsängshusbil i den omtyckta husbilsserien med samma mått, har nya T/I 6617 EB ett större badrum inklusive duschkabin. Man får känslan av ett mer öppet rum när man går in i fordonet eftersom siktperspektivet är fritt. Som tillval kan den delintegrerade också beställas med en extra (nedfällbar) enkelsäng. Den integrerade har en nedsänkbar säng för två vuxna ombord som standard. Den nya planlösningen finns som delintegrerad till priset av 48.499,- euro och som integrerad för 58.999,- euro.

Nyhet modellåret 2019:

Trend I och Trend T med nytt fräscht utseende invändigt – mindre trädekor, mer accenter – Fler planlösningar – Ansiktslyftning på den utvändiga designen för integrerade
Trend har utvecklats till bästsäljare i Dethleffs husbilsprogram. Inte så konstigt, för Trend övertygar med kvalitet och många utrustningsegenskaper, som den rötsäkra Lifetime-Smart-konstruktionen, och den är är allt annat än självklar i den här prisklassen. Det nya modellåret har de delintegrerade och integrerade husbilarna i den omtrycka modellserien omarbetats. De ger ett fräschare och modernare intryck. I interiören har den varma trädekoren Topaz Apfel reducerats på några ställen och ersatts av en ny kontrastdekor i en naturlig grå färgton. De nya takskåpluckorna med en träfärg som flytande går över i ljust grått drar särskilt blickarna till sig. PVC-golvet strålar nu i en ljus träton och bidrar till ett fräscht, modernt utseende. Detaljförbättringar och extra, praktiska accessoarer som Multiflex-skensystemet i köket avrundar perfekt interiören. På utsidan har de integrerade husbilarna Dethleffs nya familjeansikte, som kommer från Globebus och som också återspeglas i den nya modellserien Pulse.

För husbilsåkare som tycker om ovanliga detaljer är designpaketet för T- och
I-modellerna för Trend ett elegant tillval. Också här har interiören uppdaterats med ytterligare reducering av trä. Passandet till trätonen Virginia Eiche finns här i bodelen en PVC-matta i en ljus, grå naturlig ton och i sovdelen en ljus, varm träton. Takskåpsluckorna är i ljusgrå högglans och har brun kontrastdekor och keder i krom. Interiören ter sig då ännu ädlare och gör Trend ännu trendigare. Både för standardutförandet av Trend och för designpaketet finns en ny invändig design. För Trend finns då två klädselvarianter att välja mellan och för Trend med tillvalet designpaket finns då till och med tre klädselvarianter.

Också urvalet av planlösningar har utökats för Trend I och T med nya varianter och vid en befintlig planlösning har vi filat på uppdelningen. Nya Trend finns som delintegrerad till ett pris från 47.499,- euro och som integrerad till ett pris från 57.999,- euro.

Planlösningar
Till den nya planlösningen T/I 6617 EB som presenterades på CMT-mässan finns ytterligare tre planlösningar för modellserien Trend det nya modellåret 2019. Den minsta i gänget med en längd på 660 cm är T/I 6557 DBM med en queensäng och stort badrum. På önskemål kan man beställa en extra nedsänkbar enkelsäng över soffgruppen för T-modellen. De båda andra nya planlösningarna är alla 740 cm långa och har en gemytlig loungesittgrupp med soffliknande dynor. Dusch och toalettrum ligger här mittemot varandra och kan öppnas upp till ett stort raumbad och sovrummet avgränsas från främre delen med skjutdörr. T/I 7057 DBL är här queensängs- och T/I 7057 EBL enkelsängsvarianten.