Menue
Teaser Globevan SE 3x2
Världspremiär - Dethleffs Globevan e.Hybrid
SE Teaser Winterspezialist 800x434
Tips och råd för vintercamping
Teaser Trend Edition 800x434
Enkelt insteg: Med Dethleffs nya Trend Edition
Teaser Trend 900x600
Nytt för Trend
teaser nomad 800x434
En revolution för klassikern: Nya Nomad
news 900x600
Vis alla news

Premiär för den smarta familjehusvagnen med nedfällbar säng

Den moderna framgångsrika modellserien c´go med det förmånliga priset får
i ordets rätta bemärkelse tillökning i familjen. Med c´go up presenterar företaget från Allgäu en husvagn från familjens vän för familjen. På CMT-mässan finns baserat på framgångsmodellen c´go två planlösningar från Dethleffs med nedsänkbar säng för en husvagn med upp till sju sovplatser på ett kompakt utrymme. Efter principen ”up and away” ger c´go up okomplicerat campingnöje trots den lite mindre storleken på husvagnen. Det finns en hel del plats tack vare den nedsänkbara sängen över soffgruppen som enkelt stuvas undan och den har en invändig ståhöjd på hela 208 cm. Familjer kan välja mellan två planlösningar med nedsänkbar säng. Den mindre c´go up 465 KR kommer med en totallängd på endast 683 cm med fyra fasta bäddar och möjligheten att vid behov konvertera sittgruppen under den nedsänkbara sängen till en dubbelsäng. De båda våningssängarna på tvären i fronten får ta upp till 80 kg last och har en längd på 210 cm. Då kan också vuxna sova bekvämt där. Också i den nedsänkbara sängen med 200 x 145 cm finns mycket rörelsefrihet. Totalvikten för den här planlösningen är 1.500 kg. Den som vill ha mer än 220 kg lastkapacitet kan väga upp fordonet till 1.700 kg som tillval.

För ännu fler familjemedlemmar finns c´go up 525 KR med upp till sju sovplatser på en totallängd på endast 757 cm. Framför allt barn kommer att älska den här modellen, den har nämligen en avgränsad del för kids med våningssängar och egen sittgrupp. Vid behov kan den konverteras till ännu en sovplats. Den nedre våningssängen kan fällas upp och sedan användas som förvaringsyta vid körningen. I två rymliga garderober finns också gott om förvaring. Totalvikten för den här familjehusvagnen ligger på 1.600 kg. Även den kan vägas upp till 1.800 kg och har då en lastkapacitet på mer än 420 kg.

Båda c´go up-planlösningarna är enaxlade, 230 cm breda, 271 cm höga och har en 142 l kyl-frys-kombo ombord. Som de andra c´go-familjemedlemmarna imponerar de med den fräscha och moderna designen som accentueras med pigga färger och är mycket omtyckt av framför allt av unga par och familjer.