Menue
eye trendA for sweden
Kampanjmodell 2020
Vilka planer har du?
Vilka planer har du?
Teaser Dethleffs Webshop
Welcome to the new Dethleffs Webshop
Allt om Husvagn & Campings första intryck av Dethleffs Pulse
Allt om Husvagn & Campings första intryck av Dethleffs Pulse
SE Teaser Video-Trend
Husbil & Husvagn har filmat Dethleffs Trend Edition
news 900x600
Vis alla news

Två nya planlösningar för dig som gillar mer kompakta resevagnar

c´joy och c´go är Dethleffs mest kompakta serier och därför mycket omtyckta av alla som letar efter en lätt och behändig resevagn eller köper sin första husvagn. c´joy är 212 cm bred och därmed den smalaste husvagnen i sin klass. Den har fyra olika planlösningar med påbyggnadslängder från 493 till maximalt 593 cm för par eller familjer. Husvagnen c´go har tack vare sin eleganta, moderna design och attraktivt pris-/prestandaförhållande tilldelats flera olika priser. Den har på kort tid blivit en av Dethleffs populäraste serier och finns i modeller med bredder från 220 upp till 250 cm. Påbyggnadslängden varierar från 498 till 672 cm och den enda husvagnen från Dethleffs som kan erbjuda två olika planlösningar för taksängar. Detta modellår har båda serierna kompletterats en planlösning vardera. c´joy 420 QSH har kök baktill med ett intilliggande badrum samt en tvärställd dubbelsäng. c´go 475 FR har en fransk säng och badrum och separat tvättrum i fronten samt en stor rundsittgrupp baktill. Båda planlösningarna har utvecklats för ett par, men sittgrupperna kan vid behov enkelt göras om till sängar.

c´joy 420 QSH

Den smala och kompakta planlösningen för två, har en total längd på knappt 612 cm och en påbyggnadslängd på 503 cm. Den har en tvärställd dubbelsäng i fronten, som enkelt nås med hjälp av ett insteg. Köket baktill med badrummet intill är fantastiskt praktiskt. Trots kompakta mått har denna lilla husvagn ett stort kylskåp på 142 liter. En sidosittgrupp kompletterar denna planlösning, som på en liten yta kan erbjuda allt som behövs för en vilsam husvagnssemester.

c´joy – Helt enkelt roligare

Minimalistiskt, har varit ledstjärnan vid utformningen av den kompakta husvagnsserien från Dethleffs. Med en enkel utrustning, som ändå innehåller allt som är viktigt, kompakta mått och låg vikt återvänder vi till husvagnsresans ursprung: att kunna resa enkelt och oberoende. Och c´joy utmärker sig just genom enkelheten – i positiv bemärkelse. Den innehåller nämligen all den kvalitet som alltid finnas i Dethleffs husvagnar, men allt onödigt som skulle kunna påverka vikten och det attraktiva priset har skalats bort. Det viktigaste är: att ha roligt!

c´go 475 FR

Planlösningen är 230 cm bred och har en påbyggnadslängd på 558 cm. Den imponerar med en fransk säng i fronten och ett intilliggande badrum med ett separat tvättrum. Baktill finns en stor rundsittgrupp som, precis som det rymliga köket, erbjuder mer än tillräcklig plats för två.

c´go husvagnen to go

År 2014 uppnådde Dethleffs en milstolpe som pionjär, i den progressiva, moderna och fräcka förstagångssegmentet, genom lanseringen av c`go. Statusen har sedan lanseringen bekräftats genom försäljningssiffrorna och flera vinster i olika tester. Modellåret 2018 omarbetades c´go helt och hållet. Serien riktar sig framför allt till de som köper sin första husvagn, unga par, familjer och alla, som inte hittar vad de söker i det vanliga husvagnsutbudet. Sedan 2019 finns den även i en variant med två taksängar. Enligt principen ”up and away” ger c´go up ett bekvämt campingnöje trots den överblickbara storleken. Det finns gott om plats tack vare taksängen över sittgruppen som enkelt stuvas undan och den har en invändig ståhöjd på hela 208 cm.