Menue
Swoosh

Företaget

Bli pionjär som oss!

Över 80 års erfarenhet
Husvagnsresans historia började med en idé som följdes av många fler. Denna  idérikedom har vi bevarat genom åren. Det kanske är en anledning till att Dethleffs husbilar är särskilt praktiska och funktionella än idag.

Kvalitet från Allgäu
Sedan 1931 har vi tillverkat fritidsfordon på orten Isny im Allgäu. Den utmärkta kvaliteten talar för att medarbetarna identifierar sig med företaget!

Kvalitet betyder för oss också att ge perfekt service! I hela Europa är en speciell tätt nät av 330 kvalificerade återförsäljare och servicepartners tillgänglig som snabbt kan hjälpa dig vidare om du har otur. Du hittar överallt återförsäljare med vänlig och kvalificerad personal. I verkstäderna är ditt fordon i trygga händer. Vi ser till att de anställda har mest aktuell kunskap.Få hjälp snabbt och enkelt. Dethleffs har alltid ca 18000 reservdelar i lager.

Social kompetens
För oss innebär vår filosofi om en vän i familjen också socialt engagemang, t.ex. inom ramarna för den samhällsnyttiga stiftelsen Dethleffs Family.

Omtanke om familjen
Oavsett om det är par, barnfamiljer eller bästa vänner – till Dethleffs FAMILY hör alla som vill vara med och som tycker det är roligt att tillbringa fritiden mobilt och tillsammans med andra.

Besök staden Isny i tyska Allgäu - staden där Arist Dethleffs 1931
uppfann husvagnan och få en fabriksguidning på vår fabrik. Läs mer här

 

 

 

Tack för din tillit!