Menue
Header Vaardagar 1920x769px SE

Välkommen till vårdagar

Äntligen vår

Campingsäsongen närmar sig med stormsteg! Väl där väntar nya spännande upplevelser på dig och dina nära och kära. Med ett fritidsfordon från Dethleffs har du obegränsad frihet på din resa tillsammans med familj och vänner.

Samtliga Dethleffs återförsäljare börjar säsongen med extra fokus på våra produkter, och med riktigt bra vårerbjudanden, allt för att fira in vårens ankomst.

Vi slår upp dörrarna runt om i landet för våra ”vår-dagar” den 6-19 mars!

Våra återförsäljare står redo med ett stort antal husbilar, husvagnar och camper vans, allt för att du ska finna din nya resekamrat, och kunna börja njuta av campingsäsongen på bästa sätt.

Möt våren med Dethleffs

Hitta din närmaste Dethleffs återförsäljare här

Dethleffs har ett brett utbud av produkter, vilket en sann Dethleffs kännare kan intyga. Därför vågar vi säga att vi har något som passar alla. Du kan lugnt börja din resa hos Dethleffs med t.ex en enklare husvagn, sedan via rymliga barnkammarvagnar och slutligen till den senaste lyxvagnen för två personer… Och detsamma gäller för våra husbilar och camper vans.

Utbudet av fritidsfordon är stort, så passa på att besöka oss och säkra semestern under dessa vårdagar.

Upptäck bland annat:


Kampanjmodellen Trend for Sweden är fullt utrustad för en perfekt semester

Produktseite Vaardagar SE 1200x427px Trend-for-Sweden

Färdiga kampanjmodeller med alla nödvändig utrustning och mera därtill. Välj mellan luft eller vattenburen centralvärme, och du är redo att börja din resa tillsammans med Dethleffs. 11 modeller – här kan alla hitta en favorit.

Perfekt nybörjarhusvagn med allt som du behöver

Produktseite Vaardagar SE 1200x427px4 c-joy

Lägre vikt, lägre pris – ren husvagnsglädje. C-joy har allt du behöver för att börja uppleva den stora friheten. Beroende på dragfordon får den i många fall även dras med B-körkort.

Upplev den mobila friheten enkelt och okomplicerat!

Produktseite Vaardagar SE 1200x427px2 Just-Go

Flexibel husbil med bra lastvikt, goda köregenskaper, anpassad för en lång säsong, till ett attraktivt pris. Just Go har allt du behöver!

4 säsonger, 5 stjärnor. Helårsvagnen Beduin Scandinavia

Produktseite Vaardagar SE 1200x427px3 Beduin-Scandinavia

Elegant skandinavisk design, all komfort och fullt utrustad för alla årstider. Det perfekta resesällskapet året om.


Vill du inte vänta. Tjuvstarta säsongen och börja planera dina semesterdrömmar redan nu i vår konfigurator. Den guidar dig smidigt fram till ditt drömfordon. 

Vill du ha rådgivning i lugn och ro. Boka in ett enskilt möte med en återförsäljare nära dig.

DET-EXP-22-0014 Website Kacheln SE 1200x427px 1
DET-EXP-22-0014 Website Kacheln SE 1200x427px 3

Länge leve din familj!

Vi vet att familjer är olika, precis som på det sätt man väljer att spendera sin semester. Oavsett om familjen är stor eller liten, är den individuell och ojämförbar – precis som campinglivet. Vi strävar alltid efter att hitta den rätta resekompisen för just din familj. Och med vårt breda utbud av husvagnar, husbilar och camper vans, är vi säkra på att vi har något som passar just din dröm!

Nu glädjer vi oss åt att träffa dig och din familj på våra vårdagar, och börja resan tillsammans!

Vi ses den 6-19 mars!