Menue
eyec raumlima

Hälsosamt rumsklimat

air plus final

AirPlus bakre ventilation av överskåp

När varm luft snabbt kyls uppstår fukt. På husbilar förekommer detta särskilt på ytterväggen när det är mycket kallt utomhus. Med AirPlus-systemet ventileras överskåpen baktill, vilket skapar en luftcirkulation som förhindrar att kondensvatten bildas. Resultatet: En sund rumsluft utan mögelbildning eller fuktfläckar.

Obligatorisk ventilation – mät istället för att räkna
Lagen kräver att det finns ventilation i fordonet för att förhindra en för hög CO2-halt i bodelen. Dethleffs ingenjörer mäter det optimala antalet och spridningen för varje enskild modell. Det är mer arbetskrävande än en uppskattad beräkning, men garanterar perfekt avvägning mellan nödvändig friskluftstillförsel och CO2- koncentration.

Rullgardiner med isolerande beläggning
Dethleffs rullgardiner skyddar inte bara mot nyfikna blickar, utan reflekterar även solljuset tack vare metallbeläggningen och bidrar på så sätt till ett behagligare inomhusklimat.

Andningsaktiv
Textilierna som används i bodelen samt träpanelerna på sidoväggarna och i taket andas och kan på så sätt utjämna fukthalten i inomhusluften utan att skadligt kondensvatten bildas.