Menue

Lifetime-Plus

Lifetime-Plus

LifetimePlus Aufriss Advant

Vi har byggt fritidsfordon i mer än 90 år. När det gäller konstruktion och tekniska finesser visar Dethleffs utvecklingsingenjörer hur det ska gå till. Inte för inte var vi en av de första tillverkarna att lämna 6 års täthetsgaranti på bodelen.

I många modeller är Dethleffs Lifetime-Plus-konstruktionen idag ett kännetecken för kvalitet som står för maximal livslängd. Denna nya konstruktion förenar en fullständigt rötsäker väggkonstruktion med modern kunskap om ett sunt inomhusklimat:  

  • Väggar, tak och golv är fria från köldbryggor och konstruerade helt utan träkomponenter. Istället garanterar stabila polyuretanstöttor en hög vridstyvhet.
  • Tjocka plattor av glasfiberförstärkt plast i tak och golv skyddar mot skador utifrån på grund av hagel, stenskott, saltvatten med mera.
  • Ett extra tjockt skikt av högkomprimerat, hydrofobiskt (dvs. vattenavvisande) XPS-skum av hög kvalitet sörjer för mycket goda isolationsvärden.
  • Framför allt som dämpning av stegljud är spärrskiktet oöverträffat. Även under körning kan en låg bullernivå uppnås tack vare detta.
  • Det går också att installera golvvärme.
Icon Lifetime Smart

I Trend (ikke A), Pulse og Pulse Classic brukes den råtesikre gulvkonstruksjonen Lifetime-Smart. Även här med polyuretanlister istället för träkomponenter och med en tjock glasfiberplatta som skyddar mot skador!