Menue
eye schlafen

Sovkomfort

Sov lika gott som hemma

 

Vill du  särskilt på  semester koppla av, sova bra och återhämta dig helt? Upptäck Dethleffs "SovGodt"-system. Bekväm sömn som i ditt eget hem.

För en verklig bra semester inkluderar en vilsam sömn. Därför har alla fasta bäddar i våra kompakta husvagnar en speciell lamellram och kallskummadrasser för alla fasta enkelsängar och dubbelsängar, inklusive våningssängar. Kallskummadrassen säkerställer god komfort och optimal luftcirkulation för ett bekvämt sovklimat.

Alla husbilar samt husvagnar från Camper-serien och uppåt är utrustade med Dethleffs SovGodt-systemet. Den inkluderar ergonomiska 7-zoner EvoPoreHRC-madrasser och flexibelt monterade trälamellramar. Resultatet: ett perfekt stöd för kroppen genom sju olika hårdhetszoner och en vilsam sömn, enligt din smak.

 

Dethleffs använder 7-zons EvoPoreHRC madrasser i klimatreglerande material i alla sina husbilar. Detta innovativa hightech-material som utvecklats i Schweiz anses vara en milstolpe inom skumgummitekniken och har unika fördelar:

+ Optimal stödeffekt: Utmärkt anatomiskt stöd för kroppen
+ Klimatreglerande: Material som andas ger ett behagligt och hygieniskt sovklimat
+ Klimattålig: Stabila material av högsta klass även vid påverkan av värme och fukt
+ Långlivad: Optimal liggkomfort även efter många år
+ Extremt lätt: Enklare än någonsin att bädda

I kombination med våra ergonomiska ribbottnar garanterar vi därför utmärkt liggkomfort – dygnet runt, året om!

Den exklusiva 7-zons EvoPoreHRC-madrassen med WATERGEL-överlägg är designad för att möta de högsta kraven. Madrassens zonstruktur stöder kroppen optimalt. WATERGEL-utgåvan säkerställer, som ett osynligt luftkonditioneringssystem, ett torrt och hälsosamt sovklimat och en behaglig, klimatreglerande effekt när du somnar. Lyxmadrassen finns som tillval för alla husbilar samt husvagnar från Camper-serien.

Pluspunkter

Exclusiv 760DR Watergelmatratze DakotaEiche Fascino Logo

Klimatreglerande 7-zoners EvoPoreHRC madrass med WATERGEL (tillval).

Exclusiv 550ER Einzelbetten Lavin DakotaEiche web

Trivsamt även om du sover på magen. Enkelbäddarna är förbundna med extra stoppning i axelområdet.