Menue
  • Header Aero 2023
  • Dethleffs Wohnwagen c´joy
  • eye nomad 2022

Husvagnar från Dethleffs: Här börjar semestern i husvagnen

En husvagn helt enligt din egen smak

Vilken husvagn passar dig bäst? Personliga utrustningsalternativ gör Dethleffs husvagnar till din alldeles egen dröm på hjul. Vi ger gärna utförlig rådgivning så att du hittar den perfekta husvagnen.

Kliva på. Trivas. Njuta.

Unna dig en alldeles speciell semesterkänsla – med en Dethleffs husvagn. Från den lilla husvagnen till husvagnsjätten, vi är sedan 85 år husvagnspionjär när det handlar om att utnyttja utrymmet perfekt med en trivsam känsla. Inte så konstigt, den första husvagnen uppfanns år 1931 av Arist Dethleffs. Tack vare hans uppfinnaranda började en turismepok som har hållit i sig fram tills idag. Dethleffs husvagnar möjliggör bekväma campingturer och bekväma långväga resor inom de ”fyra egna väggarna”.

c'joy

c-joy Navi

Husvagnen c’joy är perfekt för förstagångsfamiljer och prismedvetna campingvänner. Tack vare den låga vikten behövs inte någon alltför stark bil, här räcker kortkortsklass B.

Dethleffs husvagnar c'joy

c'go & c'go up

cgo Range 23

Husvagnen c’go är perfekt för unga familjer med barn och för förstagångare. Just de senare har mycket speciella krav på en husvagn.

Dethleffs husvagnar c'go & c'go up

Aero & Aero up

aero Range 23

Den traditionsrika klassikern i en luftig, modern AERO-look. Den svängda bakljusrampen med infällda integral-baklampor gör dig på gott humör.

Dethleffs husvagnar Aero

Camper®

Camper Hammerschlag Seite steil frei

Camper® står för familjetanken mer än någon annan husvagnsserie i Dethleffs modellprogram. Lasta packningen i husvagnen, sätt på barnen säkerhetsbältena, tanka bilen och – köra iväg. Det är en husvagn i kortform.

Dethleffs husvagnar Camper®

Nomad

Nomad Hammerschlag Seite steil frei

Sedan många år är husvagnen Nomad en trogen följeslagare för campande par och familjer som värdesätter det exklusiva och ställer höga krav.

Dethleffs husvagnar Nomad

Beduin Scandinavia

Beduin white Seite steil frei

Redan sedan 1956 utforskar campingentusiaster de härligaste delarna av världen med den här modellen. Tack vare det effektiva Vinterkomfortpaketet finns det inget som hindrar en resa ens genom kalla trakter.

Dethleffs husvagnar Beduin Scandinavia

Extra säkerhet. Maximal komfort. Obegränsad frihet.

Känner du redan till Dethleffs mervärde? Alla husvagnar från Dethleffs är utrustade med många fördelar. Kasta en blick på Dethleffs mervärde – vår innovativa rumsklimatteknik, de platssparande köksinredningarna och extrautrustningen för multimedia. Förutom lyx och komfort har säkerheten högsta prioritet för våra husvagnar. Alla husvagnar och husbilar från Dethleffs har de senaste säkerhetsstandarderna.

Köpa, hyra eller prova Dethleffs husvagnar? Hitta lämplig återförsäljare här

Du letar efter en återförsäljare? Du vill köpa eller titta på en husbil eller husvagn från Dethleffs? Vårt återförsäljarnätverk finns nära dig:

Hos våra återförsäljare kan du köpa husbilar eller husvagnar, få servicetjänster, boka provkörningar eller få ett första intryck av våra husbilar och husvagnar."

Till Hitta återförsäljare

Nya XL Family - Frihet i XL-format
Nya XL Family - Frihet i XL-format
Nya Trend: Vår bästsäljare har blivit ännu bättre!
Nya Trend: Vår bästsäljare har blivit ännu bättre!
Dethleffs Vinn biljetter Elmia 1317x690px SE