Menue
  • Dethleffs mervärde gör semesterdrömmar till verklighet!

Swoosh

Dethleffs pluspunkter

Ta med på en spännande resa. Vi utvecklar husbilar och husvagnar inte bara för dig som kund, men mest av allt tillsammans med våra kunder - till eksempel i form av kundprojekter. Det erbjuder funktionella fritidsfordon med praktiska lösningar.

Winterproof

Vintercamping är en enastående upplevelse! Profitera av våra vinterkomfort paket (tillval) och start ditt snöäventyr utan problemer.

Lifetime-Plus

Denna nya konstruktion förenar en väggkonstruktion som garanterat inte drabbas av röta och därmed håller länge med modern kunskap om ett sunt inomhusklimat.

Hög sovkomfort

Njut av din resa till avkoppling och koppla av under sömnen. Med "SovGott" systemet från Dethleffs ingår trevliga drömmar.

Maximal säkerhet
Eftersom vi är en vän till familjen, är säkerheten i din Dethleffs vår första prioritet. Känn dig helt säker! Professionell säkerhetsutrustning för husvagn och husbil är standard!

Exklusiv kökinredning
Vårt Gourmet kökscenter uppfyllar alla dina önskar med praktiska kökslösningar i ett vackert design. Sittkomfort

Hög sittkomfort 
Så här är det roligt att köra husbil! De ergonomiska pilotstolar stödja din kropp mest möjligt och sparar ryggen även på mycket långa resor.

Optimalt inomhusklimat
Din hälsa är Dethleffs hjärta. Därför är nästan alla husbilar och husvagnar utrustade med AirPlus ventilationssystem som förhindrar bildandet av kondens i det inre såväl som skador på ditt fordon.


Ytterligare fördelar
Ofta ger redan små detaljlösningar den största komfort. Var uppmärksam på alla de små saker i Dethleffs husbilar och husvagnar. De gör din resa så trevlig och avslappnad som möjligt.