Menue

Lifetime-Plus

Lifetime-Plus

Över 80 års erfarenhet av att bygga fritidsfordon lönar sig - även för dig! Din nya Dethleffs-husbil är inte bara riktigt snygg utan har även massor av fördelar som du bara hittar hos Dethleffs och som ger dig ett praktiskt mervärde: mer komfort, högre säkerhet och längre livslängd.

Dethleffs Lifetime-Plus-konstruktion

Alla husbilar från Dethleffs erbjudas med en 6-årig täthetsförsäkring (förutsätter årliga inspektioner mot betalning).

En nyhet är Dethleffs Lifetime-Plus-konstruktion på alla modeller i Advantage- och Esprit-klassen. Denna nya konstruktion förenar en väggkonstruktion som garanterat inte drabbas av röta och därmed håller länge med modern kunskap om ett sunt inomhusklimat:

  • Väggar, tak och golv är fria från köldbryggor och konstruerade helt utan träkomponenter. Istället garanterar stabila polyuretanstöttor en hög vridstyvhet.
  • Starka glasfiberplattor (glasfiberförstärkt plast) i tak och golv skyddar mot skador utifrån på grund av hagel, stenskott, saltvatten med mera.
  • Ett extra tjockt skikt av hydrofobiskt, vattenavvisande XPS-skum av hög kvalitet sörjer för mycket goda isolationsvärden.
  • Ett 3 mm (golv 6 mm) tjockt spärrskikt mot bodelen fungerar fuktighetsutjämnande och ljuddämpande.

I serien Trend används den rötsäkra Lifetime-Smart-golvkonstruktionen. Även här med polyuretan-lister istället för träkomponenter och med en tjock glasfiberplatta som skyddar mot skador!